PDA

View Full Version : Site running slow?



Chuck
06-16-2008, 05:29 PM
Is it just me, or does the site run frustratingly slow a lot? :awcrap[1]

I get frequent "page can not be displayed" (time out) messages, it takes forever to view a thread, etc. It's mostly during the day. Usually, at night, it seems to be better but it's almost like the site can't handle the load during peak times.

Bobthearch
06-16-2008, 05:33 PM
Same problem here. I couldn't get on at all for the last two days; internet browsers keep timing out. Seems OK today though...

asp125
06-16-2008, 05:34 PM
Yep, same here, getting the occasional error. Just hit the "back" button and reload seems to work.

spotbeagle
06-16-2008, 06:12 PM
I've been getting this, but only at work (so I'm guessing peak hours). But it's not only happening with the BBO site for me, but most others as well. If it actually does bring a page up and not a time out error, it is painfully slow.

asp125
06-16-2008, 06:15 PM
If y'all would just stop posting from work, I'd be a lot happier. :mrgreen:

JustJake
06-16-2008, 09:23 PM
I've had all sorts of problems lately

Chuck
06-17-2008, 06:47 AM
If y'all would just stop posting from work, I'd be a lot happier. :mrgreen:

Work? What's that?

MsPotatoPotatoHead
06-17-2008, 08:36 AM
I've been getting this, but only at work (so I'm guessing peak hours). But it's not only happening with the BBO site for me, but most others as well. If it actually does bring a page up and not a time out error, it is painfully slow.

This has been my experience - not just BBO, but everything is excruciatingly slow from time to time. It happens to me as much when I'm at work as when I'm at home.

DynamoBT
06-17-2008, 09:31 AM
It's been pretty much as Jo described. Everything is slow from time to time.

To think how I used to wait when we had dial-up AOL. :awcrap[1]

It's sad to think I've become this impatient with cable. But it all sorts itself out if I wait a bit and try again.

Overcaffeinated
06-17-2008, 11:27 AM
Lots of trouble this morning. I only have the problem, with BBO at least, at work. I assumed that the computers here at work have lost the will to live.

Derick
06-17-2008, 03:51 PM
Hmm its been ok for me at work most times. I'll check the logs on the server and see if something is eating our processing power.